Köp tv-spel till dina barn

Nu tänker du att det där låter alldeles tokigt, men det är det inte. Om du bortser från den moralpanik som har funnits i alla tider där både radio, TV, telefoner och datorer skulle förstöra barnen och försämra såväl intelligens som förmåga till socialt samspel. Så är inte fallet. Läs mer här.

Det finns många goda anledningar till varför det skulle vara en bra idé att köpa Nintendo Switch till dina barn. Denna konsol kan du nämligen ta med dig överallt! Surfa in på webhallen.com och köp konsolen till ett riktigt förmånligt pris där du dessutom får fri frakt för alla köp över 500 kronor.

Främja barns intelligens med tv-spel

Nya studier från 2022 visar att barn som spelar tv-spel eller datorspel mer än genomsnittet ökar sin intelligens, tvärtemot vad moralpaniken anser. Experter på tv-spel menar också att den logiska förmågan slipas samt att det även hjälper språkinlärning och socialt samspel. Tv-spelandet ska naturligtvis inte gå till överdrift och pågå dygnet runt, men som förälder kan du känna dig betydligt tryggare med vetskap om att det inte är skadligt för barn att spela tv-spel. Om du dessutom själv engagerar dig och börjar spela med dina barn kan ni ha riktigt kul tillsammans. Win-win med andra ord.