Skaffa städhjälp och få mer tid med familjen

Du vill ge dina barn mycket uppmärksamhet, tid och hjälpa dem att växa som individer. Att uppfostra barn tar tid och kraft. Genom att skaffa städhjälp kommer du både frigöra tid och energi som du kan lägga på familjen, istället för på att dammsuga.

Skaffa städhjälp

Tänk vad skönt att komma hem från jobbet och bostaden är ren och fräsch. Bara kunna äta tillsammans som familj och slappna av, utan att vare sig dammet under soffan eller pastafläckarna under spisen ropar på dig. Efter maten kan ni umgås, följa barnen till olika aktiviteter eller hålla på med en hobby. Idag är det många familjer som anlitar städhjälp eftersom båda föräldrarna jobbar. Det är ok att någon kommer och städer ditt hem. För många kan städhjälp vara ett sätt att orka med vardagen. Minska på alla krav och måsten som vi lever under. Oavsett var du bor i Sverige kan du anlita Qleano för städhjälp eller flyttstädning. Du väljer hur mycket hjälp som du behöver. Vissa familjer har en professionell städare som kommer en gång i veckan, andra varannan vecka eller en gång i månaden. Du kan också välja att anlita Qleano någon gång emellanåt för en rejäl grovstädning eller får att verkligen göra hemmet dammfritt.

Mer tid

Tid är bland det finaste som du kan ge dina barn. Efter en lång arbetsdag kan det vara svårt att som förälder verkligen ge dina barn den uppmärksamhet och omsorg som de behöver, hur gärna du än vill det. Särskilt om det har varit mycket på jobbet under dagen som tagit på krafterna. Då är det skönt att inte behöva städa. Att ha ett moment mindre som du måste hinna med. Istället kan du ta dig tid att verkligen hjälpa barnen med deras läxor och prata om skoldagen. Bygga en god relation till dem.

När du anlitar städhjälp är det smart om du tänker igenom hur du ska använda den tid som du får över. Först och främst är det klokt att du ger dig själv tid att slappna av. Att anlita städhjälp för att sedan fylla den med andra måsten är inte bra, särskilt inte om du redan har mycket i livet. Det är ok att bara vara hemma och göra ingenting. Utgås med barnen, läsa en bok, pyssla med en hobby eller slappa i soffan. För det andra kan det vara smart att göra en enklare aktivitet med barnen, som att gå en promenad en gång i veckan. Hela familjen kan gå tillsammans och bara umgås. Även tonåringen. Det som gör just promenader så bra är att ni motionerar och att motionera blir något normalt för dina barn. Du ger dem alltså en hälsosam bas att stå på i livet. Under en promenad är det lätt att samtala, både om viktiga ämnen, men också att bara skratta och busa.