Spara tid och pengar: köp allt för katten och hunden online

Som förälder har du redan fullt upp. Många föräldrar behöver också hålla koll på plånboken. Då är det smart att köpa allt till katten och hunden online. Så sparar du både tid och pengar.

Handla på Zoo

Ett bra ställe att köpa allt från kattsand till fågelburar är på Zoo. En affär som alla föräldrar som har barn som älskar husdjur har nytta av. Barn och djur hör ju ihop. Men djuren tar tid och kostar ju också att äga. Hur mycket barnen än lovade att byta kattsand och rengöra i kattlådan när ni skaffade katt, så är det troligtvis du som förälder som tar det största ansvaret för djuren. Då är det skönt att kunna beställa online och ha ett lager av allt som behövs hemma. Gå in på Zoo och köp allt från hundmat och kattsand till fiskfoder och burar. Gratis hemleverans från 500 kronor.

Barn och husdjur

Barn och husdjur hör liksom ihop. Så gott som alla barn vill ha en hund, katt, kanin, marsvin, undulater eller fiskar. Eller alla djur. Förutom att barnen får en särskild kompis att berätta hemlisar för, så lär de sig att ta ansvar. Det är också kreativt att ha djur. Hur många barn bygger inte egna hinder till kaninen, hunden eller katten? Vissa husdjur är med på noterna, medan andra bara vill ha mat. Oavsett, så är det mycket bättre för barnen att leka med husdjuren än att bara sitta framför datorn eller mobilen.

Låt barnen ta ansvar

Bland det finaste du kan ge ditt barn är förmågan att arbeta och ta ansvar. Att lära ditt barn att ta hand om sitt husdjur är en praktisk form av kärlek: du lägger en bra grund för vuxenlivet. Vanligtvis pratar man om att barnen måste komma först, men när det kommer till husdjur är det faktiskt djuret som måste ”komma först”. Låt ditt barn ta ansvar, men bara utifrån hur den hanterar hunden eller katten. Det är viktigt att ditt barn lär sig att respektera djuret som individ och att behandla den fyrbenta vännen på rätt sätt. Så att promenaderna med hunden blir trevliga för båda parter. Många gånger växer barnen och djuren tillsammans och djuren trivs att få vara med sin lillhusse och lillmatte.